Her er du nå: Startsiden > Hytteutleie
Fiskarboden

Fiskarboden Jakt og Fiskecamp

En ren camp for småviltjakt og havfiske det meste av året.

Hasvik Hotel AS

Hasvik Hotel AS har perfekt beliggenhet med utsikt over Lopphavet, ville fjell og vakker natur. Sørøya kan by på mange opplevelser: havfiske, gode muligheter for padling og dykking, fjellvandring og mye, mye mer. Ta kontakt for skreddersydd opplegg!

Hasfjord Villmarksopplevelser

- for jakt, fiske og friluftsliv, hundekjøring og scootersafari.

Velkommen til Bårvik Hytteutleie!

Bårvik hytteutleie finner du i naturskjønne og rolige omgivelser med utsikt over Breivikfjorden, 9 km fra Hasvik fergeleie. Anlegget består av 2 hytter under samme tak. Hver hytte er på 36 km2 og har stue/kjøkken + 2 soverom med tilsammen 5-6 soveplasser.

Sørøya Havfiskesenter AS

Sørøya Havfiskesenter AS ligger i Breivikbotn ca. 17 km fra stedet Hasvik. Vi har 6 rorbuer for utleie, og disse ligger idyllisk til bare noen få meter fra sjøen. Vi har selvfølgelig også lokaler for behandling og frysing av fisk.

Krane Brygge

Krane Brygge

Krane Brygge ligger i Breivikbotn ca. 17 km fra stedet Hasvik.

Sørværstua

Sørværstua ligger ved sjøkanten i Sørvær på Sørøya. På Sørøya finner du et av Europas beste havfiskeområder, både størrelse og antall tatt i betraktning. Fiskeværet Sørvær lengst vest på øya har lange fisketradisjoner, og nå har sportsfiskerne oppdaget dette fiskeparadiset.